Elmaradnak a Tompa Miklós Társulat 
októberi előadásai

Tekintettel arra, hogy Marosvásárhelyen az ezer főre eső koronavírusos fertőzések száma meghaladta a 3-as határt, ezért a piros forgatókönyv lép életbe.

Az ennek következtében hatályba lépő intézkedések betartása érdekében, valamint a színház további aktivitásának biztonságáért a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának 2020. október 14-31 között meghirdetett előadásai elmaradnak.

Az erre a periódusra lemondott előadások jegyeit a színház személyes igénylés alapján visszatéríti. A jegypénztárnál vásárolt jegyek értéke a színház jegypénztárában, az online vásárolt jegyeké pedig online, a színház által kiállított kérvény és a kérvényhez csatolt megvásárolt jegy benyújtásával igényelhető vissza.

A kérvényeket online a secretariat@teatrunational.ro címen lehet benyújtani október 29-ei határidővel, személyesen pedig október 26-ig a színház jegypénztárában, hétfőtől péntekig 12:00-18:00 óra között.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház színészei biztonságos körülmények között, az előírt szabályoknak megfelelően továbbra is folytatják alkotómunkájukat.

A színház a közönséget érintő mindennemű változásról online felületein is értesíti Nézőit. A színház tevékenységét érintő legfrissebb információk a színház holnapján (www.nemzetiszinhaz.ro) valamint Facebook oldalán (www.facebook.com/tompamiklos) elérhetők.

A színház munkaközössége egészséget és kitartást kíván minden nézőjének!

Marosvásárhelyi Nemzeti Színház – Sajtóközlemény

Borítókép: Bereczky Sándor

Loading