2 éve szól hangosan a Hangos Rádió!

A politikailag teljesen függetlenként, önerőből működtetett online magyar rádió lassan de biztosan lopta be magát a régióban élők szívébe és rövid időn belül a határon túliak otthonába is beköltözött.

2022-ben összesen mintegy 516 200-an hallgattak minket, havi szinten átlagosan 43 016 hallgató választotta a Hangos Rádiót. Románia (Arad, Temesvár, Nagyvárad, Bukarest, Kolozsvár, Marsovásárhley, Brassó, Gyergyószentmiklós stb.) és Magyarország (Budapest, Battonya, Debrecen, Mór, Szeged, Zalaegerszeg, Miskolc, Kecskemét, Nyíregyháza stb.) mellett, Németország (Hanau, Nürnberg, Berlin), Szerbia, Szlovákia, Olaszország, Spanyolország, Izrael területén, sőt az USA egyes államaiban (Ashburn, Los Angeles, Las Vegas) is vannak hallgatóink.

Az elmúlt két év alatt igyekeztünk bővíteni, változatosabbá, érdekesebbé tenni a műsorszerkezetet hallgatóink számára. A minőségi zenei válogatásra különös hangsúlyt helyeztünk. Tematikus műsorainkkal több korosztályt is megcéloztunk, nemcsak a régió, hanem a külföldön élő magyar ajkúak szórakoztatása, a magyar értékek ápolása céljából.

Tettük ezt külső támogatás nélkül, kizárólag baráti összefogás eredményeként.

A rádiónak viszont fejlődnie kell. Célunk saját stúdiós élő műsorokkal, profi szakemberek közreműködésével emelni a színvonalat. Újabb szintre kell lépnünk, nagyon sok ötletünk van.

Mindez azonban jelentős anyagi ráfordítást feltételez, amihez támogatásra van szükségünk.
A Hangost jelenleg online sugározzuk, a frekvencia megszerzése azonban új távlatokat nyithat meg a rádió és hallgatói előtt. Stábunk minden erőfeszítésével azon munkálkodik, hogy ezt valóra váltsa.

A rádió első születésnapját szerényen, csöndben ünnepeltük.

Idén szeretnénk veletek, a hallgatóinkkal koccintani és mindazokkal, akik mindvégig hittek bennünk és bátorítottak minden lépésnél.

2. Hangos Szülinapi Buli

Minden hangoskodót szeretettel várunk!
(Hangos Rádió / www.hangos.ro) sajtóközlemény

Loading