Helyszínváltozás – Méhes György: Duplakanyar

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata a 2020. szeptember 19-re meghirdetett Duplakanyar című előadása az eredeti színhelyről, a Nyári Színpadról a Nemzeti Színház Nagytermébe költözik. Az előadás kezdési időpontja továbbra is 20:00 óra.

A színház a már megvásárolt jegyeket átfoglalta a nagytermi nézőterére. Annak érdekében, hogy ne alakuljon ki torlódás a jegypénztár előtt, a színház kéri nézőit, hogy új helyjegyeiket előre váltsák ki hétfőtől péntekig 12-18 óra között a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztáránál a már megvásárolt jegy felmutatásával.

Jegyvásárlás továbbra is a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 12 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online a www.biletmaster.ro oldalon.

Bővebb információkért kövessék a Tompa Miklós Társulat honlapját (www.nemzetiszinhaz.ro), Facebook, valamint Instagram oldalát (www.facebook.com/tompamiklos; www.instagram.com/tompamiklostarsulat)

Loading