MŰSORVÁLTOZÁS a Tompa Miklós Társulat műsorában

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata biztonsági okok miatt a január 31., hétfő 18:30 órára tervezett KARAMAZOVOK című előadása helyett a NEM TÖRTÉNT SEMMI című produkcióját tűzi műsorra, változatlan időpontban. A február 1-re, keddre meghirdetett A DOKTOR ÚR című előadását egy későbbi időpontban, március 7-én, hétfőn 18:00 órai kezdettel a Színház Nagytermében pótolja.

A KARAMAZOVOK című előadásra megvásárolt jegyek előzetes helyfoglalással felhasználhatók a NEM TÖRTÉNT SEMMI című produkcióra, vagy az idei évad végéig bármely (azonos értékű jeggyel rendelkező) előadás alkalmával. Kérjük közönségünket, hogy részvételi szándékukat január 31., reggel 9 óráig a secretariat@teatrunational.ro címen jelezzék. 

A DOKTOR ÚR című előadásra vásárolt jegyek érvényesek maradnak a március 7-ei dátumra. Kérjük azon nézőinket, akiknek nem felel meg az új időpont, a secretariat@teatrunational.ro címen február 20-ig jelezzék. Ebben az esetben a jegyek – előzetes helyfoglalással – felhasználhatók az idei évad végéig egy későbbi előadás alkalmával.

Megértésüket köszönjük!

Marosvásárhelyi Nemzeti Színház – sajtóközlemény

Loading