NÉZŐTÉRI SÚGÓ – A Tompa Miklós Társulat podcast műsora

Újdonsággal jelentkezik a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház. A Tompa Miklós Társulat egy olyan podcast műsort indít, amely nem csak a maszkok, de a színfalak mögé is invitálja az érdeklődőket. 

A Nézőtéri Súgó című podcast március 17-én, pénteken 18:00 órakor jelenik meg a Társulat Facebook, Youtube és Spotify oldalán, illetve a Színház a honlapján. A műsorvezető, Kertvéllesy András rendezőkkel, színészekkel, kritikusokkal és a színházi alkotófolyamat megannyi résztvevőjével fog beszélgetni azért, hogy a csoda minden előadás alkalmával nagyobb eséllyel megtörténjen! 

Kövessék péntekenként a Tompa Miklós Társulat online felületeit! Ugyanakkor kommentben vagy a tompamiklostarsulat@gmail.com e-mail címen az érdeklődőknek lehetőségük nyílik kérdezni, hozzászólni a műsorhoz.

Az első műsorban a Lázadni veletek akartam című előadásról, annak színházi és történelmi hátteréről Sebestyén Aba rendezővel beszélget a műsorvezető.

Bővebb információkért kövessék a Tompa Miklós Társulat honlapját (www.nemzetiszinhaz.ro), Facebook, valamint Instagram oldalát (https://www.facebook.com/tompamikloswww.instagram.com/tompamiklostarsulat).

Marosvásárhelyi Nemzeti Színház – sajtóközlemény

Loading