Rendhagyó videoklippel és dallal jelentkezik a szászrégeni DreamFlow

Megjelent a DreamFlow legújabb dala, a Maradni Akarok. A rendhagyó videoklip mellett, a zenekar megszokott stílusától eltérő dallamvilág is felkeltheti a közönség érdeklődését.

A március 14-én közzétett dal már a legnépszerűbb zenei platformokon is elérhető, valamint a zenehallgatás élménye egy látványos videóklippel is kiegészül, ha az érdeklődők a zenekar YouTube csatornájára látogatnak.

A dal kifejezetten melankólikus, néhol szomorkás hangvétele csak tovább erősíti a szöveg mondanivalóját, amely főként a gyerekkorba való visszavágyódás témáját boncolgatja. Ehhez a hangulathoz társulnak még a klip vizuális elemei, amelyek szintén egy sejtelmes környezetet teremtenek a koncepciónak.

A zenekar 2023-ban egy rendkívül sikeres évet zárhatott, hiszen januárban megjelent a Bújjunk a Hold mögé című kislemezük, ők szerezték a KULT Fesztivál és a Paprika Rádió himnuszait és egy közel 30 állomásos koncertsorozatot tudhattak magukénak, amelynek keretében több alkalommal a Bagossy Brothers Company vendégeként léphettek színpadra Erdélyben és Magyarországon is egyaránt.

A tagok:

Borbély-Bartis Zsuzsanna – ének
Nagy Endre Dániel – gitár, billentyű
Nagy Flórián Attila – basszusgitár
Drócsa Botond – dobok
Bakos Rolland – gitár, billentyű

Fent vannak:

Facebook-on: LINK
Instagram-on: LINK
TikTok-on: LINK