Varadinum színházi estek: humor, zene és költészet

Öt kivételes előadás várja azokat, akik szeretnék átadni magukat az élményeknek és teljes szívvel és lélekkel élvezni színjátszás varázsát. A Festum Varadinum keretében megtartantó előadássorozat rendhagyó színházi élményt kínál, akár egy bérletben mindet belefoglalva, akár egy-egy előadást kiválasztva.

Április 29., 19:00 – Gerendás Péter: Gitáros önálló est

Helyszín: Árkádia Színpad

Gerendás Péter Liszt Ferenc-díjas magyar zeneszerző és előadóművész saját szerzeményeit és gitárjátékának remekeit mutatja be. Egy felejthetetlen zenei élmény, amely megérinti a hallgatóság szívét.

Április 30., 19:00 – Domokos László: Székely stand up

Helyszín: Árkádia Színpad

Domokos László, a Barátok Közt sorozatból ismert színész most Székely stand up című műsorával szórakoztatja a nézőket. Fantasztikus humora, remek történetei megdolgoztatják a nevető izmokat, és garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak.

Május 8., 18:00 – Török Ádám humorista önálló estje

Helyszín: Fix

Török Ádám humorista stand up-jában különleges későn érő férfias jegyek és enyhén fűszeres, mégis karcos humor jellemzi. A színpadon percek alatt kibontakozik a kevert ízvilág, amelyben egyaránt jelen van az őrségi bukolikus és a pesti kortárs humor.

Május 9., 19:00 – Lutter Imre & Jávori Ferenc: Pest, szabadság, szerelem! (verses-zenés est)

Helyszín: Árkádia Színpad

Az előadás a magyar irodalom klasszikusainak válogatott gyöngyszemeit kínálja, melyeket a hamisítatlan klezmer zene tesz még színesebbé a Varadinum Színházfesztiválon. A szabadság és szerelem mellett az alkotások némiképp más szögből kerülnek megvilágításba, így új perspektívából élvezhetjük a nagy költők verseit.

Május 14., 19:00 – Tarczy Gyula Előadóestje: Üzenet az égbe, magyar versből szívbe

Helyszín: Árkádia Színpad

Tarczy Gyula, a Szavak embere-díjas konferanszié, főszerkesztő sajátos előadásában magyar verseket és Szentírás-idézeteket ötvöz, egyedi moderációval és képekkel fűszerezve. Az előadás az égi és földi szerelmet, a helyes kommunikációt, az istenkeresést és a hazaszeretetet ötvözi, új megvilágításba helyezve a klasszikus magyar költészetet.

Jegyinformáció:

  • Jegyár: 15 lej
  • Bérlet: 50 lej (tartalmazza az összes előadást)
  • Jegyek kaphatók a színház jegypénztárában:
    Hétfő, kedd, csütörtök: 10–17 óra között
    Szerda, péntek: 13–19 óra között