Világhírű koreográfus rendez az Ariel Színházban

Fenállásának 75. évfordulója alkalmából az Ariel Színház idén színházi és bábszínházi ínyencségekkel örvendezteti meg közönségét. Ilyen az előkészületben levő, felnőtteknek, iletve 14 éven felülieknek ajánlott GGworld című táncszínházi produkció is, amelyet Gigi Căciuleanu rendez. A világhírű koreográfus a huszadik századi táncművészet olyan legendás alakjaival dolgozott együtt, mint Pina Bausch vagy Maya Plisetskaya. Alkotásait számtalan nemzetközi díjjal jutalmazták; koreográfiái New Yorktól Párizson át Tokióig a világ minden részét beutazták.

Gigi Căciuleanu nem először rendez az Ariel Színházban – a Jungle X című előadást több mint 20 éve állította színpadra ugyanott. Akárcsak akkor, most is együtt láthatóak majd a színpadon a román és a magyar társulat színészei. A nonverbális GGworld az Ariel Színház művészeiből inspirálódva teremti meg saját világát, gesztusait, mozgásnyelvét. Az előadás zenéjét Tudor Mareș válogatta, Cristina Uruc zeneszerző műveiből.

Szereplők: Andreea Ajtai, Claudiu Ardelean, Claudiu Banciu, Emilia Banciu, Bonczidai Dezső, Alice Bratu, Cristi Bratu, Gáll Ágnes, Halmágyi Éva, Cornel Iordache, Nagy Tímea, Szabó Dániel, Cristina Ungureanu.

A GGworld bemutatója április 18-án, csütörtökön 18:00 órától lesz, a Nyomda utcai Ariel Színházban.
A következő előadás időpontja április 19., péntek 18:00. Erre az előadásra helyfoglalás szükséges a 0747 942181 telefonszámon.

***

Borítókép: GGworld próba

Az Ariel Színház folyamatosan frissülő havi programja:

http://bit.ly/NAPTÁR