Adója 3,5%-a a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház támogatásáért

Az utóbbi évek eseményei jelentősen befolyásolták a kulturális szférát, mely időszakban a biztonsági korlátozások sorozata a színházat is kihívások elé állította, rákényszerítve arra, hogy a nehezített körülmények ellenére is újszerű megoldásokat találjon tevékenységének és színvonalának fenntartására. Adója 3,5%-ának felajánlásával idén is lehetősége van támogatni a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházat, hogy a továbbiakban is minőségi produkciókkal, színes kulturális eseményekkel és közösség-erősítő tevékenységekkel várja közönségét.

A jövedelemadó 3,5%-át 2022. május 25-ig lehet támogatás céljából a Tompa Miklós Társulatnak felajánlani. A támogatások kezelője a Kulissza Színházi Egyesület, aki a befolyó összegeket a Színháznak juttatja vissza. 

Az előző évekhez hasonlóan, idén is több lehetőség van az űrlap kitöltésére:

A https://formular230.ro/asociatia-teatrala-culise-kulissza-sz-nh-zi-egyesulet oldalon az adatok kitöltése után az automatikusan generált PDF dokumentumot a secretariat@teatrunational.ro e-mail címre kérjük elküldeni.

A szükséges adatokkal előkészített formanyomtatványok elérhetők online, az alábbi linken is: 

https://drive.google.com/file/d/1ABxjM0OOi2SIECv_LtUdXyj2vG-re9lb/view?usp=sharing. A személyes adatokkal kiegészített űrlapokat szintén a secretariat@teatrunational.ro címre várjuk. 

Ha valaki kitöltetlen űrlapot kíván használni, a következő adatokat kell beírnia: 

ASOCIATIA TEATRALA ’’CULISE-KULISSZA’’ SZINHAZI EGYESULET
A nonprofit szervezet adószáma(CIF): 45384254
Bankszámlaszám (IBAN): RO69OTPV630001445789RO01

 

Ezúton is köszönjük Nézőink bizalmát és kitartó támogatását!

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház közössége

Loading