Festum on Bike: Egy kaland két keréken Nagyvárad szívében!

Egy élményekkel teli este, amikor a mozgás és a zene összefonódik a lenyűgöző Nagyváradon! A Festum Varadinum idén egy olyan különleges programmal készül, amely a biciklizés és a zene minden szerelmese számára kihagyhatatlan élményt ígér.

Május 9-én, 18.00 órától a Magnolia parkból indul egy izgalmas biciklitúra a nagyváradi várba. Az út során egy DJ élőben szolgáltatja a zenét, a lemezlovas garantálja, hogy a hangulat mindvégig felülmúlja az elvárásokat. Az utat egy emlékezetes koncert zárja a nagyváradi várban a Don’t Stop the Queen együttes előadásában. Az eseményen biztonságos környezetet biztosítunk minden résztvevő számára, ezért kérjük, hogy csak 14 évnél idősebbek vegyenek részt.

A Festum Varadinum olyan lelkes szervezetekkel és partnerekkel működik együtt, amelyek támogatják a városi biciklizést, mint például a Pedalăm Egyesület, a Drop (Eastride), az EKE, a Rent-e – Cluj, a Spițe: Coffee&Cycling, a Visit Oradea és az X-MAN Romania.

A szervezők arra ösztönzik a zene és az adrenalin szerelmeseit, hogy csatlakozzanak és éljék meg együtt szenvedélyüket egy olyan program során, amely a mozgást, az egészséget és a közösségi összefogást népszerűsíti.