Készülj fel a Jótékonysági Karácsonyi Bulira – Toys for Joy 2023 (ARAD)!

Ünnepeljük együtt az ünnepet és tegyük szebbé mások karácsonyát a Toys for Joy jótékonysági rendezvényen! December 8-án, pénteken, 18.00 órától várunk mindenkit a Mantua Restaurant & Lounge-ban, hogy együtt ünnepeljük az ünnepvárás varázsát és segítsünk azokon, akiknek nincs.

A családbarát eseményen garantált a jó zene és szórakozás, hiszen kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartogatunk meglepetéseket. Gyere el, és csatlakozz hozzánk az adománygyűjtésben, hiszen egy apró játékkal is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy azok a gyermekek, akiknek nincs, örömteli pillanatokat élhessenek át.

Javaslatok és Tanácsok:

  • Új játékokat várunk leginkább, de ha olyan használt tárgyaid vannak, amelyek jó állapotúak és nem hiányosak, azokat is örömmel fogadjuk.
  • Pénzügyi adományokat is elfogadunk jogi személyektől, melyek több játék beszerzését teszik lehetővé. Ezzel kapcsolatban kérünk, vegyétek fel velünk a kapcsolatot személyesen.
  • Vállalati kollektív gyűjtéseket is szervezhettek, hogy az alkalmazottak közösen járulhassanak hozzá az esemény sikeréhez.
  • Ne felejtsd el elmondani családodnak és barátaidnak az eseményt, oszd meg a közösségi médiában, hogy minél többen csatlakozhassanak hozzánk.

A Toys for Joy jótékonysági rendezvényt az A13 Egyesület, a SIS Events és az RMKT Arad szervezi a Mantua Restaurant & Lounge, Gold Aztec Ékszerbolt, Tracon Electric Kft. és a www.klings.eu webshop együttműködésével.

Partnerek: Special Arad, mizu.ro, Hangos Rádió, Aradul Matinal, Tv Arad és Radio Arad 99.1 FM.

Belépés az adománnyal, egy kis játékkal a kezedben. Találkozunk december 8-án, pénteken 18.00 órakor a Mantua Restaurant & Lounge-ban (Cím: 1 Decembrie 1918 u., 4. sz., Arad). Kövess minket figyelemmel, mert hamarosan érkezünk a részletekkel! Legyen a karácsony mindannyiunk számára felejthetetlen élmény!

Loading