Új dallal indítja a nyári turnét a szászrégeni DreamFlow

Megjelent a DreamFlow legújabb dala, a Véget ért az álom. A színes, látványos videoklip mellett, a dal synthwave-rock fúziós dallamvilága is felkeltheti a közönség érdeklődését.

A június 20-án közzétett dal már a legnépszerűbb zenei platformokon is elérhető, valamint a zenehallgatás élménye egy látványos videoklippel is kiegészül, ha az érdeklődők a zenekar YouTube csatornájára látogatnak.

A dal főként azt a helyzetet írja le, amikor már minden reménytelenné válik és a régóta dédelgetett álom is hirtelen elérhetetlen távolságra kerül. Ezt a melankólikusságot, amelyet a szöveg hordoz magában, a dal hangszerelése oldja fel, hiszen egy nagyon dinamikus és változatos hangzásvilágú zenei alapot hallhatunk alatta.

A zenekar 2023-ban egy rendkívül sikeres évet zárhatott, hiszen januárban megjelent a Bújjunk a Hold mögé című kislemezük, ők szerezték a KULT Fesztivál és a Paprika Rádió himnuszait és több alkalommal is a Bagossy Brothers Company vendégeként léphettek színpadra Erdélyben és Magyarországon is egyaránt.

Az idei nyár sem alakul másként. Igazi fesztiválszezonnak néznek elébe, hiszen fellépnek a Tusványoson, Vibe Fesztiválon, Smart Festen, ismét előzenekara lesznek a Bagossy-nak a felsőörsi Hegyilevegő Pikniken és sok más rendezvényen lehet majd találkozni velük a nyár folyamán. A zenekar minden eseményről tájékoztatja az érdeklődőket a közösségi média oldalain.

A dal Youtube linkje: https://youtu.be/qyXl14i0xyY

További információkért:
E-mail: floriannagy1@gmail.com
Tel.: +40 745 622 608