CRUEL – A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermében

LONDONBAN IS TAROLÓ ERDÉLYI ROCKOPERA

Molnár Tibor hegedűművész és zeneszerző neve egyre ismertebb a marosvásárhelyi és erdélyi komolyzenei körökben: a Marosvásárhelyi Állami Filharmónia hegedűművésze, ezen belül a Tiberius Quartet tagja, a Tiberius Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál rendezője, valamint a címszereplő CRUEL rockopera zeneszerzője.

A 2020. március 20-án, pénteken Marosvásárhelyre érkező előadást a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében 19.00 órától tekintheti meg a nagyérdemű.

A CRUEL egy fokozottan rendhagyó rockopera: a színpadon rockzenekar, vonósnégyes, rock-, pop- és operaénekesek, valamint egy klasszikus orgona. Mindebből az következik, hogy maga az előadás egy zseniálisan megszerkesztett, stílusában eklektikus mű. A Cruelt 2019 októberében Londonban is  bemutatták, ahol akkora sikernek örvendhettek az alkotók, hogy a mostani marosvásárhelyi előadás után, 2020. március 29-én újból a brit fővárosban vendégszerepel az előadás.

Szereplők:  Fiú – Alex Florea (tenor), Pap – Andy Ghost (bariton), Lány – Laura Stoica (szoprán), Partner – Hajdu Sára (alt). Zene: Chordis vonósnégyes, The Harriers rock-együttes, Lőrinczi Lehel – orgona. Rendező: Cezar Ghioca.

Jegyeket a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház jegyirodáiban, valamint online a www.biletmaster.ro honlapon (https://www.biletmaster.ro/hun/Event/44003100/Cruel) lehet vásárolni.

További információk az előadásról: https://crueltherockopera.com/. Partnerintézmény: Marosvásárhelyi Nemzeti Színház.

Marosvásárhelyi Nemzeti Színház – sajtóközlemény

Loading