Szabadtéri bábelőadás a Tomcsa Sándor Színház műsorán

A Tomcsa Sándor Színház a járványügyi rendelkezések miatt, kénytelen volt ideiglenesen bezárni kapuit. Tíz online előadás vetítése után, most végre élőben tekinthető meg ismét az udvarhelyi színház egyik előadása.

Az Udvarhely Bábműhely Rengeteg Ábel és Kürtős Kata kalandjai c. vásári bábjátéka, szabadtéri előadására vasárnap, június 14-én, 11.00 órától kerül sor az Udvarhely Táncműhely próbaterme előtti téren. Az előadást magyar népmesék nyomán írta, tervezte és rendezte, Aracs Eszter.

babszinhaz2

A járványügyi rendelkezések betartása véget a helyek száma korlátozott, ezért csak azok számára tudjuk biztosítani az előadás megtekintését, akik előre jelezték részvételi szándékukat, hétköznapokon 11-15 óra között (legkésőbb péntek délután 15 óráig) a következő telefonszámokon: 0743 212131, 0266 212131.

Jegyeket az előadás előtt egy órával lehet kiváltani, a színház jegypénztárában. Jegyáraink: gyerekjegy – 5 RON, felnőttjegy – 10 RON.

Amennyiben az időjárási viszonyok nem lesznek megfelelőek, egy másik időpontban fogjuk megtartani az előadást. Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani a járványügyi előírásokat, kérjük, legyen Önöknél maszk.

Nagy örömmel várják a nézőkkel való találkozást a szereplők Szűcs-Olcsváry Gellért, Lukács Emőke, László Kata és Pál Attila.

Loading